Transport persoane Germania

transport persoane germaniaCurse transport

RodilaTrans efectueaza transport persoane Germania, cu plecare saptamanala din Romania, in fiecare marti, joi si vineri. Daca locuiti intr-o alta localitate, ne puteti contacta telefonic pentru a stabili localitatea de imbarcare cea mai apropiata de dumneavoastra.

Trasee, orase, destinatie

Enumeram cateva localitati care se afla pe cel putin unul din traseele noastre pentru transport persoane Germania: Passau, Regensburg, Nurnberg, Wurzburg, Frankfurt, Giessen, Siegen, Essen, Dortmund, Kleve, Wiesbaden, Mainz, Heilbron-Bonn.
Traseele firmei noastre sunt usor flexibile si se ajusteaza dupa nevoile clientilor: cu preluare din localitatea de imbarcare din Romania si transportul persoanelor pana la destinatie in Germania, la adresa dorita.

Pleacare Romania Sosire Germania Pret
Bistrita Passau Intre 80-100 euro
Regensburg
Nurnberg
Wurzburg
Frankfurt
Giessen
Siegen
Essen
Dortmund
Kleve
Wiesbaden
Mainz
Heilbron-Bonn
Alte localitati (sunati la telefon)

Conditii de transport

Transportul se realizeaza cu microbuze moderne de 8+1 locuri, avand dotari de ultima generatie cu aer conditionat in fata si in spate, incalzire, scaune individuale reglabile, spatiu pentru bagaje. Avem soferi profesionisti cu experienta in domeniu, precum si toate conditiile necesare ca sa va facem calatoria pana la destinatie una cat mai placuta, oferindu-va confortul si siguranta dorita.

Avantaje

  • Transportul direct pana la destinatie in localitatea dorita
  • Fara grija de a gasi o alta firma de legatura ca sa ajungeti la destinatie
  • Fara grija greutatii bagajelor (70 kg incluse in pret)
  • Rapiditate – avand masini cu 8+1 locuri, ajungem la destinatie intr-un timp mai scurt

Apelati cu incredere la serviciile firmei noastre!