fbpx

Curse transport persoane Austria

RodilaTrans efectuează transport persoane Austria, cu plecare saptămânală din România, în fiecare marți și vineri dimineața, iar întoarcerea din Austria se face în fiecare joi și duminică. Dacă locuiți într-un alt oraș decat cele menționate de noi în tabel, ne puteți contacta telefonic pentru a stabili localitatea de îmbarcare cea mai apropiată de dumneavoastră.

Trasee, orașe destinație

Localități care se află pe cel puțin unul din traseele noastre pentru transport persoane în Austria: Viena, Linz, Wiener Neustadt, Graz, Klaghenfurt, Villach.
Traseele noastre sunt ușor flexibile și se ajustează după nevoile clienților noștri: cu preluare din localitatea de pornire și transportul persoanelor până la destinația din Austria, la adresa dorită.

Plecare România (în fiecare marți și vineri) Sosire Austria Preț
Bistrița

Satu-Mare

Oradea

Arad

 

Viena De la 60 euro
Wiener
Neustat
Graz
Klagenfurt
Villach
Alte localități (sunați la telefon)

Condiții de transport

Transportul se realizează cu microbuze moderne (din anul 2018) de 8+1 locuri, verificate periodic din punct de vedere tehnic și estetic, având șoferi experimentați. Dorim să vă facem călătoria până la adresa de destinație o amintire cât mai plăcută, oferindu-vă confortul și siguranța dorită. Cu noi ajungeți la destinație rapid și sigur.

Apelați cu încredere la serviciile de transport RodilaTrans!