fbpx

Transport persoane Romania – Germania

Rodila Trans efectuează transport persoane Germania, cu plecare saptămânală din România, în fiecare marți și vineri, iar întoarcerea din Germania se face în fiecare miercuri și sâmbătă. Dacă locuiți într-o altă localitate, ne puteți contacta telefonic pentru a stabili localitatea de îmbarcare cea mai apropiată de dumneavoastră.

Trasee, orașe, destinație

NOU!! Rodila Trans pune la dispoziția dumneavoastră încă o rută pe Germania cu plecare din BISTRIȚA și destinație BERLIN !

Principalele localități care se află pe traseul nostru pentru transport persoane Germania sunt: Passau, Regensburg, Nurnberg, Wurzburg, Frankfurt, Giessen, Siegen, Essen, Dortmund, Kleve, Wiesbaden, Mainz, Heilbron-Bonn.
Traseele noastre sunt ușor flexibile și se ajustează după nevoile clienților: cu preluare din localitatea de îmbarcare din România și transportul persoanelor până la destinație în Germania, la adresa dorită.

 

Plecare din România Sosire în Germania Preț
Bistrița Passau Între 80-100 euro
Regensburg
Nurnberg
Wurzburg
Frankfurt
Giessen
Siegen
Essen
Dortmund
Kleve
Wiesbaden
Mainz

Heilbron-Bonn

Alte localități (sunați la telefon)

Condiții de transport

Transportul se realizează cu microbuze moderne (2018) de 8+1 locuri, având dotări de ultimă generație cu aer condiționat în față și în spate, încalzire, scaune individuale reglabile, spațiu pentru bagaje. Avem șoferi profesioniști cu experiență în domeniu, precum și toate condițiile necesare ca să vă facem călătoria până la destinație una cât mai plăcută, oferindu-vă confortul și siguranța dorită.

Avantaje

  • Transportul direct până la destinație în localitatea dorită
  • Fără grija de a găsi o altă firmă de legatură ca să ajungeți la destinație
  • Fără grija greutății bagajelor (70 kg incluse în preț)
  • Rapiditate – având mașini cu 8+1 locuri, ajungem la destinație într-un timp mai scurt
  • Confort – mașini noi (din anul 2018), dotate corespunzător
  • Siguranță – șoferi profesioniști, mașini verificate periodic din punct de vedere tehnic și estetic

Apelați cu încredere la serviciile firmei noastre!